JE THUIS VOELEN

“Bij binnenkomst voel ik direct de mogelijkheden van een ruimte.

“Bij binnenkomst voel ik direct de mogelijkheden van een ruimte. Het is iedere keer inspirerend om samen te komen tot het ‘perfecte plaatje’. Ik heb één doel: dat degene waarvoor de ruimte bedoeld is, zich er thuis voelt.”

Sinds de start van haar loopbaan (1989) adviseert Hanneke van der Plas diverse opdrachtgevers op het gebied van (ver)bouw, interieurinrichting, interieurontwerp en interieurproducten. INTERIEURSTUDIO | HP heeft als passie om samen met de opdrachtgever te komen tot een ontwerp waar men zich thuis voelt. Of dat nu een woning is, een bedrijf of praktijk.

Advies | ontwerp | bouwbegeleiding | aanschaffen | inrichten | opleveren.

“Bij binnenkomst voel ik direct de mogelijkheden van een ruimte.

Hanneke ontzorgt, is innovatief, creatief en heel deskundig. Ze heeft veel contacten met diverse specialisten en leveranciers. Denk aan bedrijven op het gebied van keukenbouw, maatwerkmeubelen, meubel- en gordijnstoffering en raamdecoratie. Ze kan je altijd een goede aanbieding doen, rekening houdend met jouw wensen.
Naast interieuradvies en (re)styllingadvies geeft ze bouwadvies aan woningverhuurders, particulieren en zakelijke markt. Hiervoor werkt ze ook samen met bouwbedrijven en architecten.

“Ik werk al 30 jaar samen met INTERIEURSTUDIO | HP. Altijd deskundig, precies en punctueel, maar altijd met de Brabantse gezelligheid en humor.”

interieurstudiohp restyling woonhuis03

“Ik vind het leuk als ik iets extra’s kan bieden waar de opdrachtgever zelf totaal niet aan gedacht heeft. Bijvoorbeeld door het gebruik van verrassende kleurcombinatie’s, foto’s of mooie kunst.”

Hanneke

WERKWIJZE

Kennismaking
Heb je bouw- of verbouwplannen? Of bent je toe aan een nieuw interieur? Dan is het tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hanneke inventariseert je wensen en bekijkt de mogelijkheden van de ruimte(s) binnen en buiten. Ze vraagt door tot de opdracht 100% helder is.

Ontwerp
Tijdens een vervolgafspraak presenteert Hanneke het concept en praktische oplossingen aan de hand van een plattegrond. Indien gewenst met 3D Sketchup tekeningen en moodboard.

Opdracht op maat
Bij iedere opdracht horen specifieke wensen, dit maakt iedere opdracht anders. Om tot een optimaal resultaat te komen, werkt INTERIEURSTUDIO | HP samen met professionele partners uit de bouw- en interieur branche.

Uitwerking en begeleiden
Bouwen en verbouwen is een intensieve bezigheid. Hanneke kan alle zorgen uit handen nemen als je wilt, de complete projectcoördinatie. Indien akkoord dan gaat Hanneke aan het werk.

ScketchUp impressie van hanneke van der plas

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Neem contact op en stel je vraag.